lisensi Star Sydney dilereni soko tugas, kanggo mbukak ing pengawasan
toto

lisensi Star Sydney dilereni soko tugas, kanggo mbukak ing pengawasan

Lisensi Star Entertainment Group Ltd kanggo kapal penggedhe Sydney casino bakal dilereni soko tugas “moho” saka 21. Oktober, lan bakal diselehake ing pengawasan negara-pamaréntah, ngandika ana New South Wales Independent Totobet HK Casino Komisi (NICC). Operator casino Australia uga didenda AUD100 yuta (US $ 61,9 mayuta-yuta), regulator game ing New South Wales ngandika ing statement.

tenan casino nyatakake ana sing wis dijaluk, lan wis diwenehake, mandeg kanggo dagang saka Enggo bareng ing Securities Exchange Australia. Klompok iki mbukak The Star Sydney (digambarke) ing kutha kasebut, uga kasino ing Queensland.

Kaputusan ing penundaan lisènsi teka minangka operator casino ngalami mrikso governance, sawise laporan peraturan ngrugekake. Ing wulan September, wis diumumake manawa laporan pengacara Adam Bell – sawise pemeriksaan umum sing dawa – nemokake The Star Entertainment “ora cocog” kanggo nyekel lisensi New South Wales.

Ing statement Senin, pangareping Komisioner NICC Philip Crawford ngandika sing – magepokan karo kaputusan kanggo njupuk tindakan disiplin – manager wis ditunjuk dening regulator. Langkah kasebut bakal ngidini casino tetep operasional sanajan lisensi The Star dilereni soko tugas. Regulator kasebut menehi jeneng Pragmatic play Nicholas Weeks, wakil saka Wexted Advisors, konsultasi bisnis sing adhedhasar Sydney khusus ing restrukturisasi perusahaan, minangka “manajer” The Star Sydney.

Pengumuman kasebut ujar manawa Pak Weeks bakal tetep dadi manajer The Star nganti NICC “bisa nemtokake manawa perkara sing diidentifikasi sajrone Bell Review bisa dibenerake lan apa NICC yakin manawa The Star bisa entuk kesesuaian.”

“Penundaan kasebut ditrapake ing dina Jumuah 21 Oktober 09.00 nalika manajer miwiti peran kasebut,” ujare Pak Crawford. “NICC wis mutusake manawa ora ana kepentingan umum maneh yen The Star kudu tetep ngontrol lisensi kasebut, lan The Star saiki ora cocog kanggo dadi pemegang lisensi kasebut.”

Dheweke nambahake: “Yen ora amarga owah-owahan sikap The Star lan kapercayan manawa ana kepentingan umum kanggo nglindhungi ewonan pakaryan sing ana risiko, bisa uga ana asil sing beda.”

Denda AUD100 yuta diarani paling dhuwur miturut undang-undang sing diwenehake dening New South Wales ing wulan Agustus.

Bell Report wis kasebut “infiltrasi pidana lan laundering dhuwit” ing hubungan kanggo bisnis game property. Iku uga wis digawe referensi ekstensif kanggo transaksi bisnis ajang sadurungé karo mantan Macau casino boss junket Alvin Chau Cheok Wa, lan account Suncity.

Senin minangka dina pisanan kanggo direktur eksekutif anyar The Star Entertainment, Robbie Cooke.

Dheweke dipetik ujar manawa bisnis kasebut “kehilangan dalan ing pirang-pirang wilayah, nanging aku setya ngrampungake lan mulihake klompok kasebut supaya cocog”.

“Aku ngarep-arep CEO sing bakal teka Robbie Cooke bisa ngetrapake pengalaman lan katrampilan kepemimpinan kanggo nuntun perusahaan menyang kesesuaian miturut arahan manajer,” ujare Pak Crawford.

Nanging kepala NICC ngandika janjian Pak Minggu minangka manager “ora ateges NICC pracaya The Star cocok kanggo nyekeli lisensi casino “. Dheweke Data Sydney nambahake: “Ing wektu iki NICC percaya yen ana kemungkinan The Star bisa nindakake reformasi sing dibutuhake kanggo menehi kapercayan NICC bisa miwiti proses remediasi kanthi tujuan supaya cocog.”

Sadurungé sasi iki, pemerintah Queensland ketemu The Star Entertainment “ora cocog” kanggo nyekeli lisensi casino ana.